De Belgische rode kruiszegels uitgiften 1914

De Belgische rode kruiszegels – uitgiften 1914

Nieuw februari 2022 – het is al geruime tijd dat het boek over de “Standbeeld de Merode zegels” is uitverkocht. Dit betekende tijd voor actie. Voor de 2de druk werd geopteerd voor 3 brochures, voor elke zegelwaarde één geniet boekje – 48, 44 en 56 pagina’s – waarbij extra aandacht werd besteed aan de kwaliteit van de afbeeldingen. Een 4de brochure wordt volledig gewijd aan de rode kruis zegelreeks met de beeltenis van Koning Albert I – 44 pagina’s. Alle brochures zijn te verkrijgen zolang de voorraad strekt.

Wat wil de verzamelaar: getande en niet getande prentjes verzamelen of echte postzegels? Deze boekjes, met beeldmateriaal over de plaatfouten op en de kenmerken van echte zegels (destijds gedrukt in opdracht van de Belgische regering) moet u in staat stellen een echt exemplaar aan te schaffen. Het moet u tevens toelaten om, samen met de beschrijving van de kenmerken van frauduleus drukwerk, uw exemplaren en de aanbiedingen gemakkelijker en correcter te beoordelen.

 

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven